Cam-Aligner

JOSAM CAM-ALIGNER UITLIJNSYSTEEM

Het JOSAM Cam-Aligner uitlijnsysteem is een extreem robuust en flexibel systeem waarmee u alle voertuigen kunt meten. Met dit compacte wieluitlijnsysteem kunnen dealers en onderhoudsbedrijven van vrachtwagens, bussen en bestelwagens, evenals bandenservicecentra, wieluitlijning snel en nauwkeurig aanbieden. Ook is JOSAM Cam-aligner zeer geschikt voor het uitlijnen van agrarische voertuigen zoals landbouwtrekkers en oogstmachines.

As- en wielhoeken zoals sporing, wielvlucht, stuurhuismidden, scheefstand, parallellisme en as-offset, askanteling, KPI worden gemeten met behulp van onze gepatenteerde cameratechnologie met de middellijn van het chassis van het voertuig als referentie.

Door de unieke rolmethode kunnen sporing, wielvlucht en scheefstand gemeten worden zonder uitslingeren. Hiervoor hoeft het voertuig niet te worden geheven en blijft het voertuig in de rijpositie.

Het is ook mogelijk om JOSAM Cam-Aligner uit te breiden met extra apparatuur voor de ADAS functies: controle en afstelling van ACC en LDWS, FLS en LPOS.

Productcatalogus