JOSAM richt- en uitlijnsystemen

voor bedrijfsvoertuigen

JOSAM is wereldmarktleider in equipement voor het richten en uitlijnen van bedrijfswagens. Deze Zweedse producent heeft slechts één doel: ontwikkelen van eersteklas equipement en technieken voor het richten en uitlijnen van voertuig chassis, assen, cabines en opbouw.

Ontwerp, ontwikkeling en testen van nieuwe producten ter perfectionering van het productenpalet. Moderne CAD systemen ondersteunen dit proces. Ontwikkeling van de laatste jaren is het uitvoeren van richtsystemen in lichtgewicht materialen. Veel van de componenten worden gefabriceerd door externe toeleveranciers, het eindproduct wordt geassembleerd in de hoofdwerkplaats in Örebro - Zweden. Prototypes worden getest in eigen werkplaats en ingezet bij JOSAM testcentra.

JOSAM uitlijnsystemen worden gezien als referentie op uitlijngebied voor compleet uitlijnen van alle bedrijfsvoertuigen. Wereldwijd worden deze systemen ingezet bij bandencentra, truck- en trailer en bus dealers, importeurs, fabrikanten en schadeherstellers.

Uitlijnapparatuur Richtapparatuur Inductiewarmers

SERVICE

 

  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP