i-track II

JOSAM I-TRACK II UITLIJNSYSTEEM

Met JOSAM i-track II is het controleren van wieluitlijning van een voertuig sneller dan ooit tevoren. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een wieluitlijning uit te voeren!

JOSAM gaat een stap verder in efficiëntie, een 3-assig voertuig kan in slechts 4 minuten snel en nauwkeurig worden gemeten.

De meetschalen voor het JOSAM i-track II uitlijnsysteem worden op de muur of op de vloer van de werkplek gemonteerd. De enige apparaten die op het voertuig moeten worden gemonteerd, zijn de nieuwe magnetische wieladapters met kleine, lichte meetkoppen.
Zelfs met beperkte ruimte kunnen voertuigen met hoge precisie en repeteerbaarheid worden gemeten. Het werkgebied kan volledig beschikbaar blijven voor andere taken als er geen uitlijnwerkzaamheden worden uitgevoerd. Het systeem kan worden gebruikt om zeer snel een diagnose te stellen maar is natuurlijk ook geschikt om afstellingen na reparaties mee uit te voeren, alle as- en wielstanden kunnen worden gemeten.

In een werkplaats zonder put is het plaatsen van meetschalen op bussen en bestelauto’s een veel voorkomende uitdaging; dit is volledig geëlimineerd met het JOSAM i-track II wieluitlijnsysteem. Alle types voertuigen kunnen worden gemeten, van bestelauto’s tot vrachtwagens, van (gelede) bussen tot meerassige bouwvoertuigen en mobiele kranen.

Brochure    Productcatalogus