Car-O-Liner meet- en richtsystemen

Superieur in Schadeherstel

In deze Car-O-Liner sectie presenteren wij u een omvangrijke selectie van producten en services voor accurate diagnose, doeltreffende reparatiemethodes en eerste klas resultaten in schadeherstel voor personenauto's.

Car-O-Liner is een leidende leverancier van richtbanken voor voertuig schadeherstel. Zij introduceerde `s werelds eerste universele richtbank met mechanisch meetsysteem in 1973. De lancering van CAR-O-TRONIC, het elektronisch meetsysteem, betekende een revolutie op gebied van carrosseriemeting voor zowel de grote werkplaats als het bedrijf met weinig ruimte. Voor de reparatie van personenwagens, bestelbussen en lichte trucks, voor lichte en zwaar beschadigde voertuigen. Maak kennis met een superieur product en een team van toegewijde professionals.

Car-O-Liner`s hoofdkantoor is gevestigd in Gotenburg in Zweden. Momenteel zijn wereldwijd, verdeeld over meer dan 50 landen, meer dan 25.000 Car-O-Liner richtbanken operationeel. De fabriek in Kungsör is uitgerust met de modernste machines t.b.v. draaien, frezen, lassen, lakken etc. Car-O-Liner AB heeft ca. 180 personeelsleden werkzaam en een jaarlijkse omzet van ca. 30 miljoen US dollars. Wereldwijd in meer dan 30 trainingscentra worden distributeurs en eindgebruikers middels intensieve trainingen opgeleid tot specialisten.


Bekijk onze Car-O-Liner producten of ga naar onze service pagina:

Meten Richten

SERVICE
  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP