BEU110 HD Kogeltrekker

Rehobot Heavy Duty hydraulische kogeltrekker BE110

De hydraulische kogeltrekker BEU110 is echt een geweldig stuk gereedschap. Het wordt standaard geleverd met twee verschillende adapters (TD40 en TD50), waardoor de tool goed voorbereid is op verschillende klussen. In deze configuratie past de tool waar de werkruimte dit toelaat; Scania, Volvo, MAN, Mercedes, Renault, Iveco en DAF vrachtwagens en in de meeste gevallen ook bussen van dezelfde fabrikanten.

  • Aanpasbaar voor veel verschillende taken
  • Past op de meeste vrachtwagen- en busmerken op de markt
  • Lange levensduur
  • 10 ton capaciteit

Om andere soorten en maten kogelgewrichten te demonteren, kan het gereedschap eenvoudig worden geüpgraded door meer adapters toe te voegen – er zijn geen verschillende gereedschappen nodig voor verschillende klussen. De TD75-adapter is er één om aan uw kit toe te voegen.

Daarnaast heeft de BEU110 kogeltrekker dezelfde uitstekende eigenschappen als de BE57 – maar met meer kracht. Door het gebruik van hydraulische kracht heeft de BEU110 een aanzienlijk langere levensduur dan vergelijkbare mechanische gereedschappen. We raden sterk aan om de tool samen met een hydraulische pomp van REHOBOT te gebruiken. Hydraulische pompen van REHOBOT zijn altijd uitgerust met een veiligheidsklep, het gereedschap is daarom beschermd tegen overbelasting.

Draaikoppeling ASE10 en REHOBOT snelkoppeling AQU8 worden samen met het gereedschap geleverd.

Technische gegevens:

TypeOnderdeel-
nummer
Werkdruk
MPa
Capaciteit
kN
Capaciteit
mm
Gewicht  kg
BEU1104757070110543,8
Nu kopen