Hannay haspelsystemen

The reel leader

Hannay Reels zet zich al meer dan 85 jaar in om de problemen van onze klanten op te lossen. Hoewel het verhaal van Hannay voortdurend in ontwikkeling is, blijft deze filosofie hetzelfde - en het heeft hen geholpen om uit te groeien tot een sterk wereldwijd bedrijf en de nummer één haspelfabrikant.

Hun doel is om de wereld te voorzien van de meest duurzame en goed ontworpen haspels in de industrie, en om de deskundige service te bieden die onze klanten gewend zijn. Ze hebben een niet-aflatende toewijding om te luisteren naar de behoeften van hun klanten en hierop te reageren door hoogwaardige producten te maken die veilig, efficiënt en economisch presteren.

Hannay's onderzoek en ontwikkeling is gericht op innovatie en het vinden van nieuwe manieren om de bedrijfsvoering van klanten te verbeteren. Hannay loopt voorop op het gebied van ontwerp en produceert kwaliteitshaspels die voldoen aan de precieze eisen van de vele industrieën.

DE FEITEN:

De fabriek - Op meer dan 200.000 vierkante meter aan productieruimte staat ultramoderne apparatuur.
De materialen - Hannay slaat grote hoeveelheden hoogwaardige grondstoffen en onderdelen op, waardoor ze zonder vertraging haspels kunnen bouwen en leveren.
De specialisten - Iedereen in onze verkoopgroep op locatie heeft ervaring met het bouwen van haspels, zodat ze efficiënt en nauwkeurig op uw behoeften kunnen inspelen.
De levering - Veel haspels worden op bestelling gemaakt en worden snel verzonden.


Bekijk onze Hannay producten of ga naar onze service / contact pagina:

Haspels Haspelkeuze

Productcatalogus in PDF

SERVICE CONTACT

  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP