Download Teamviewer Quicksupport

In tegenstelling tot eerdere berichten is Adobe Flash player per 12 januari volledig uitgeschakeld. Adobe Flash is nodig om JOSAM Camaligner en JOSAM Homebase4 software te laten functioneren.  Het zou kunnen dat uw uitlijnsoftware na deze datum niet meer functioneert. In dat geval kunt u, in afwachting van de nieuwe software, onderstaande procedures uitvoeren om terug te keren naar een oudere versie Adobe Flash player.

Klik hier voor de procedure om een vorige versie Flashplayer op uw laptop PC te installeren (Windows 7 en Windows 10)

Service

Directe ondersteuning en nauwe samenwerking om downtime te voorkomen en onnodige kosten te reduceren

Wanneer u bij GOODMEN Equipment voor eersteklas apparatuur kiest ter ondersteuning van uw activiteiten, kiest u voor meer dan een oplossing. Bij de apparatuur krijgt u toegang tot het Service- en onderdelennetwerk, dat u bijstaat met diensten, ondersteuning en reserveonderdelen waar u ook bent.

Speciaal voor uw comfort heeft GOODMEN Equipment een betrouwbaar toeleveringsketen van reserveonderdelen. Samen met onze lokale servicemogelijkheden helpen we elke onderbreking van uw activiteiten te minimaliseren.

 

 

Onderhoudscontract

Bekwaam professioneel onderhoud van uw apparatuur is essentieel om de optimale prestatie en minimale downtime te garanderen. Ons serviceteam van hooggekwalificeerde technici zorgt ervoor dat u voldoet aan alle regels en aan uw eigen eisen aan uw installatie.

We werken met u samen om de onderhoudskosten en de totale eigendomskosten te minimaliseren, waarbij we de beste materialen gebruiken. In de meeste gevallen begint het met een inspectiebezoek aan uw bedrijf.

De services van GOODMEN Equipment omvatten:

Servicecontracten die zijn aangepast aan uw behoeften, waaronder functionele inspecties, controles wettelijke naleving en voldoen aan geldende normen, preventief onderhoud, reparaties, advies en verslaglegging

  • Problemen oplossen en noodreparaties
  • Vervangingen met originele reserveonderdelen
  • Retrofits en upgrades
  • Helpdesk
  • Dienstverleningsovereenkomsten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP