Push & Pull sets

Rehobot Push & pull-sets 11 ton

De Rehobot 11 ton push & pull-sets zijn er in drie verschillende variaties: een basisset, een standaardset en een universele set. Welke set u moet kiezen, hangt vooral af van het type toepassing waar het zal worden gebruikt. In alle sets is een perscilinder van 11 ton inbegrepen.

  • Flexibele sets voor veel verschillende toepassingen
  • Verbindt met andere REHOBOT-apparatuur
  • Veel verschillende accessoires

Als de werkzaamheden op verschillende locaties wordt uitgevoerd en volledige controle over de cilinderbeweging is vereist, raden we aan om een ​​hydraulische handpomp te kiezen. Een luchthydraulische pomp is de keuze wanneer u toegang heeft tot perslucht. Deze pomp is ook comfortabeler en sneller om mee te werken.

Zorg er altijd voor dat u een pomp met een ingebouwde manometer gebruikt of sluit het systeem aan op een externe manometer. Het is van essentieel belang dat u altijd volledige controle hebt over de uitgevoerde werkzaamheden, anders bestaat het risico op persoonlijke of materiële schade.

De pomp met slangenset is niet inbegrepen in de push & pull-sets en moet apart worden besteld. De EB / ES / EU-kits kunnen worden bediend door een luchthydraulische pomp, b.v. de PP70B-1000 / LS201 of handpomp PHS70-1000 / LS201. Er is een speciale ruimte in de opbergbox voor beide aanbevolen pompkits.

EB110 Basisset
De basis push & pull-set van 11 ton bevat alle benodigde onderdelen om de klus te klaren. Het wordt geleverd met een perscilinder van 11 ton en verschillende accessoires, b.v. verlengbuizen, klemkoppen voor de plunjer en zuiger en verschillende drukkoppen.

ES110 Standaardset
De standaardset bevat alle onderdelen uit de basisset. Bovendien wordt het geleverd met een spreider, een bal met rubbercoating, een koppelnippel en kraan en een bodemplaat. De onderdelen maken het mogelijk om het toepassingsbereik van de kit nog verder uit te breiden.

EU110 universele set
De universele set bevat alle onderdelen uit de basis- en standaardset. Bovendien wordt hij geleverd met een trekcilinder van 11 ton en verschillende trekonderdelen zoals trekhaak en ketting met bevestiging.