GME 1,5 kW

GOODMEN Equipment inductiewarmer GME 1,5 kW

VOOR LICHTER REPARATIES

De Inverter Inductieverwarmer 1.5 kW is ontworpen voor het snel, efficiënt en veilig verwarmen van metalen onderdelen. De GME 1.5 kW is een superieure vervanger voor autogene of op LPG gebaseerde verwarmingsmethoden in uw werkplaats, het is vooral handig voor toepassingen met schroefverbindingen in voertuigen, lagers, naven enz.
Inductieverwarming brengt werkstukken sneller op de juiste temperatuur dan traditionele methoden en biedt meer controle op gevoelige gebieden zoals gestoffeerde en geverfde oppervlakken. De GME 1,5 kW inductiewarmer is een geavanceerde, efficiënte methode voor het verwarmen van onderdelen.

Beschrijving van inductieverwarmer GME 1.5 kW
• Gelijkmatige en stabiele verwarming. Het object wordt gelijkmatig verwarmd zonder lokale hotspots veroorzaakt door op vlammen gebaseerde verwarmingsmethoden. Sensoren zorgen ervoor dat het onderdeel niet oververhit raakt als de doeltemperatuur is bereikt.
• Veiligere en comfortabelere werkomgeving voor de monteur. De monteur wordt niet blootgesteld aan open vuur, hete gassen en brand- en explosiegevaar zoals bij vlamverhitting.
• Lagere trainingskosten voor monteurs, lagere loonkosten. De monteurs hebben geen frequente, regelmatige training en certificering nodig, zoals bij autogene systemen.
• Lage kosten voor verbruiksartikelen. Geen operationele lasten met betrekking tot het kopen en leasen van gasflessen.
• Onderdelen kunnen worden verwarmd tot 800 ° C en hoger.
• Een zeer energiezuinig verwarmingssysteem.

Meegeleverde accessoires:
· 2 x spoel (met een diameter van 19 en 26 mm)
· 1 x platte spoel
· 1 x flexibele spoel, 800 mm lang

Voeding230 V~, 50/60 Hz, 7,5A
IP-klasse
IP 20
Koelingluchtgekoeld
Gewicht4,5 kg
Afmetingen (L×B×H)480×370×130mm