Training

U heeft geïnvesteerd in geavanceerde apparatuur. Dan wilt u ook dat uw medewerkers deze apparatuur op de meest efficiënte wijze inzetten. Daarom wordt de apparatuur door ons afgeleverd inclusief training en kunt u op ons rekenen bij vragen over de inzet van de apparatuur. Dat gaat verder dan alleen het bedienen van de apparatuur maar ook over de benodigde vaardigheden om de werkzaamheden op de juiste wijze uit te voeren.

Heeft u de apparatuur al langer in huis maar is de kennis over het gebruik in de loop der jaren of door verloop weggezakt? Ook dan kunt u bij ons terecht, wij brengen graag de kennis van uw medewerkers weer op peil.

We bieden een verscheidenheid aan trainingen, die allemaal zijn aangepast aan uw kennisniveau en behoeften. Om u te helpen zoveel mogelijk uit uw training te halen, worden theorie en praktijk gecombineerd. We verzorgen de training voor u op locatie of centraal, individueel of in de groep. Vraag naar de mogelijkheden!

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitlijnen bedrijfsvoertuigen

Car-O-Liner training

Richten bedrijfsvoertuigen

  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP