Scheibner M-Tec

Scheibner m-tec GmbH produceert en verkoopt al meer dan 30 jaar mobiele meetsystemen voor motorfietsframes en chassis en maakt expertrapporten mogelijk over de staat van de voertuiggeometrie

Scheibner M-Tec GmbH creëert normen, bijvoorbeeld in de vorm van het Scheibner-chassiscertificaat, en biedt de uitrusting voor experts en werkplaatsen om de bijbehorende taken op te lossen.
Hun Mega-max systeem, speciaal ontwikkeld voor motorfietsen, wordt onder meer gebruikt door BMW en Yamaha. Met de Mega-max is de meting extreem nauwkeurig en ongeëvenaard snel . Onder werkplaatsomstandigheden duurt een voertuigspecifieke meting ongeveer 15 minuten. Hierdoor kunnen klanten direct wachten op hun meetresultaat en zijn naast de dagelijkse gang van zaken ook in het korte zomerseizoen veel metingen mogelijk.

Doorontwikkelde automatisering en eenvoudige workflows minimaliseren gebruikersfouten. Tegelijkertijd ligt hun focus op het vermijden van demontagewerkzaamheden, zodat bij de meeste voertuigen alleen de zitting hoeft te worden verwijderd. Met het relatief lichte en mobiele meetsystemen is het zelfs mogelijk om klanten te bezoeken.

 

Scheibner m-tec in de pers, artikelen over het meten van chassisschade bij motorfietsen:

Artikel in Motorfreak  Artikel in AMT

 

Bekijk onze Scheibner M-Tec producten of ga naar onze service / contact pagina:

Mega m.a.x CMS f.i.x f.e.in R.V.Arm

SERVICE CONTACT

  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP