Voertuigmovers

De Stringo voertuigmover wordt binnen veel vakgebieden en bij veel verschillende soorten werkzaamheden ingezet. De gemene deler is de noodzaak om auto’s efficiënt, eenvoudig en veilig te verplaatsen.

Stringo voertuigmovers worden gebruikt om auto’s snel en efficiënt te vervoeren van de parkeerplaats naar de werkplaats waar ze worden gerepareerd of onderhouden. Hierdoor worden de medewerkers ontzien omdat fysieke kracht niet meer nodig is. Tegelijkertijd verbetert het de werkomgeving aanzienlijk dankzij de verminderde uitstoot.

Ook worden de Stringo voertuigmovers op veel gebieden door de politie gebruikt, van het opslaan van in beslag genomen voertuigen tot het verplaatsen en opslaan van ‘bewijsvoertuigen of misdaadauto’s’, het hanteren van forensische voertuigen voorafgaand aan tests enz. De Stringo voertuigmover is een hulpmiddel van onschatbare waarde op forensisch gebied, omdat de mogelijkheid van kruisbesmetting van DNA, verstoring en besmetting van vingerafdrukken of ander bewijsmateriaal in, op of in het voertuig wordt ondervangen.

Afbeeldingen op deze website kunnen opties tonen welke niet standaard aanwezig zijn maar als optie kunnen worden toegevoegd.