Stringo S5

Stringo S5 voertuigmover

Al bijna 40 jaar concentreert Stringo® zich op één doel: de originele en meest geliefde voertuigverplaatsingsoplossing zijn voor autoprofessionals over de hele wereld. En nu met de Stringo S5 nemen we al die passie over en lanceren we ons aandrijfeenheidplatform van de volgende generatie, met een krachtige AC-aandrijfmotor, geavanceerd gebruikersontwerp en ‘steer-by-wire’. Klaar voor AGV en die de zwaardere voertuigen veilig en gemakkelijk zal helpen verplaatsen.

U kiest de richting, wij leveren de kracht
De auto-industrie ervaart de meest grote verandering sinds het ontstaan van auto’s. De komende jaren zullen een miljard voertuigen overschakelen op elektrische aandrijving. Hierdoor moeten machines zwaardere lasten dragen vanwege de elektrische accupakketten en nieuwe wielbasismaten. En hoe meer dit gebeurt zullen autofabrikanten de productielijnen, de teststations en de autodealers moeten aanpassen om deze nieuwe generatie voertuigen te kunnen verplaatsen.

Met behulp van de S5 kunnen autoprofessionals het voertuig vol vertrouwen manoeuvreren en plaatsen waar het heen moet, zonder veiligheidsrisico’s of schade. Omdat het allemaal elektrisch is, ontstaat er geen uitstoot in de werkomgeving.

Technologie van de volgende generatie
AC-aandrijving en servomotoren – Zorgt te allen tijde voor snelheidsvariabiliteit en precisie. Dit maakt een soepelere werking mogelijk en voorkomt voertuigschade.

AGV Ready – Dankzij de CAN-busarchitectuur kunnen meerdere systemen en technologieën het Stringo S5-besturingssysteem gebruiken voor verplaatsingen op afstand, AGV en andere softwareoplossingen.

Moderne interface – Onze nieuwe intuïtieve display-interface maakt gebruik van krachtige graphics en een geavanceerde bibliotheek met functies, foutcodes en live veiligheidswaarschuwingen. Inclusief opladen via USB en codeslot en/of RFID-mogelijkheden.

Speed Cornering Control – De ‘steer-by-wire’-functie van de S5 creëert een responsieve beweging die de snelheid automatisch verlaagt voor veiligheid en bescherming.

Oplaadzichtbaarheid – De S5 geeft de oplaadstatus weer op het display, zodat u eenvoudig de voortgang van de batterij kunt volgen.

Steer-by-wire – Onze stuurcommunicatie zorgt voor een hoge manoeuvreerbaarheid in krappe ruimtes, ergonomie voor de machinist en algemene veiligheid.

Geschikt voor alle frontdelen – De lage, standaard en PLUS frontdelen passen allemaal met gemak op de S5.

Slimme servicetoegang– Het hele interne compartiment bestaat uit gemakkelijk toegankelijke panelen om het onderhoud te vereenvoudigen.

Eigen gewicht920 kg
Max. belading – asgewicht3000 kg
Max. trekgewicht5940 kg
Motorvermogen2500 W
Snelheid0-3 km/u / 0-6 km/u
Bedrijfstijd6 uur
Lengte *1750 mm
Drive unit793 mm
Breedte1850 mm
Breedte bed1130 mm
* lengte met telescoopfunctie2187 – 2587 mm
Brochure