Over ons

De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Ervaren mannen staan voor u klaar, met hun expertise, kennis en ervaring opgebouwd door de jaren heen. Onze focus licht op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

De producten staan in gebruik los van de aandrijvingstechniek van het voertuig en zijn hiermee klaar voor iedere toekomst. Kijken we naar de uitlijnmarkt, dan is een bewezen brandstofbesparing een drijvende factor met afgeleide argumenten als CO2 & fijnstof reductie. Maar in de nieuwe generatie geëlektrificeerde voertuigen noemen we het opeens “range extender”, rolweerstand is van alle tijden.

Met de ontwikkeling van ADAS systemen op alle voertuigen wordt de uitlijning alleen maar belangrijker, uitlijning is de basis voor een goede kalibratie.

Voertuigveiligheid en milieueisen creëert een vraag naar steeds lichtere voertuigen, deze gewicht reductie heeft het voertuig complexer gemaakt. Nieuwe materialen en hybride verbindingen vinden hun weg naar de markt. GOODMEN Equipment B.V. heeft diverse oplossing in de verbindingstechniek tot haar beschikking.

Samenwerkingsverbanden met toonaangevende automobielfabrieken hebben geleid tot diverse homologaties voor onze producten, die omgekeerd toegang verlenen tot unieke voertuigkennis. Door deze competentie te combineren met onze databank staan we “pole position”.

We maken het mooi, we doen het GOODMEN!

Peter Kostelijk

MD
Verkoop
+31 (0) 321 323370
peter.kostelijk@goodmen.nl

Roel de Winter

Productspecialist
Training
+31 (0) 321 323370
roel.de.winter@goodmen.nl

Arjaan Droppert

Service
Onderhoud

+31 (0) 321 323370
Arjaan.droppert@goodmen.nl

Peter Blonk

Hydrauliekreparatie
Logistiek
+31 (0) 321 323370
Peter.blonk@goodmen.nl

Jan Wolfs

Service en onderhoud
Voertuigmovers
+31 (0) 321 323370
jan.wolfs@goodmen.nl

Freek Ouwendijk

Productspecialist
Lastechniek
+31 (0) 321 323370
Freek.ouwendijk@goodmen.nl

  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP