Simson handbediende hydraulische pompen

Simson tweetraps handbediende hydraulische pompen700 bar / 300 cm3 – 4100 cm3

Simson SHP hydraulische handpompen worden gebruikt voor enkelwerkende cilinders of gereedschappen. Alle modellen zijn voorzien van overbelastingsbeveiliging en zijn leverbaar met manometer. Dit geeft de operator nauwkeurige en veilige controle over het werk dat wordt uitgevoerd. De manometer kan direct op de pomp worden gemonteerd en wordt goed beschermd door de speciaal ontworpen pomphendel. De tweetrapsfunctie maakt de pomp gebruiksvriendelijker en zorgt ervoor dat de cilinder of het gereedschap aanzienlijk sneller zijn werkpositie bereikt in vergelijking met eentrapspompen.

  • Hydraulische retourpoort is standaard op alle pompen
  • Robuuste aluminium tank met laag gewicht en eenvoudige olievulling
  • Draaikoppeling is standaard, zodat de slang ook onder volle druk in de beste werkpositie kan worden gedraaid
  • Naaldontlastklep biedt nauwkeurige controle over de vrijgavebewerking
  • Montagegaten voor vaste installaties
  • Vergrendelingssysteem voor de pomphendel voor veiliger transport
  • Alle pompen hebben een 3/8 “NPT schroefdraadaansluiting

300 cm3 SHP-2-300

Een kleiner reservoir is zeer geschikt voor toepassingen waarbij draagbaarheid en laag gewicht belangrijk zijn. Zorg er altijd voor dat de cilinder of het gereedschap dat u gebruikt geen grotere hoeveelheid olie nodig heeft.

1000 cm3 shp-2-1000

De hydraulische handpomp met 1 liter olievolume is de meest gebruikelijke keuze voor de meeste toepassingen. De perfecte allround optie voor de meest voorkomende bewerkingen.

2400 cm3 shp-2-2400

De 2,4 liter pomp is een handige unit die geschikt is voor een breed scala aan doeleinden. Het is flexibel genoeg om te dragen, terwijl de hoeveelheid olie ruim voldoende is om een ​​complexere toepassing uit te voeren.

4100 cm3 shp-2-4100

Voor de grootste en meest veeleisende toepassingen is de hydraulische handpomp aan met 4,1 liter olievolume het meest geschikt. Als u meerdere cilinders moet aansluiten of erg lange slangen heeft, komt het grotere olievolume goed van pas.

Catalogus