Uitlijnapparatuur bedrijfsvoertuigen

JOSAM richt- en uitlijnsystemen voor bedrijfsvoertuigen

JOSAM is wereldmarktleider in apparatuur voor het richten en uitlijnen van bedrijfswagens. Deze Zweedse producent heeft slechts één doel: ontwikkelen van eersteklas apparatuur en technieken voor het richten en uitlijnen van voertuig chassis, assen, cabines en opbouw.

Ontwerp, ontwikkeling en testen van nieuwe producten ter perfectionering van het productenpalet. Moderne CAD systemen ondersteunen dit proces. Ontwikkeling van de laatste jaren is het uitvoeren van richtsystemen in lichtgewicht materialen. Veel van de componenten worden gefabriceerd door externe toeleveranciers, het eindproduct wordt geassembleerd in de hoofdwerkplaats in Örebro – Zweden. Prototypes worden getest in eigen werkplaats en ingezet bij JOSAM testcentra.

JOSAM uitlijnsystemen worden gezien als referentie op uitlijngebied voor compleet uitlijnen van alle bedrijfsvoertuigen. Wereldwijd worden deze systemen ingezet bij bandencentra, truck- en trailer en bus dealers, importeurs, fabrikanten en schadeherstellers.

Afbeeldingen op deze website kunnen opties tonen welke niet standaard aanwezig zijn maar als optie kunnen worden toegevoegd.

JOSAM i-track JOSAM Cam-Aligner JOSAM Laser-AM

Service Training    Productcatalogus