PointX

Car-O-Liner PointX meetsysteem

VERSNEL HET REPARATIEPROCES

Het Car-O-Liner PointX® II meetsysteem ontleent zijn kracht aan nieuwe generatie technologieën, zowel in de draagbare meetarm als in de software. Het PointX® II-meetsysteem biedt snelle en nauwkeurige diagnostische metingen, zodat u de reparatie sneller dan ooit kunt starten en voltooien. De lichtgewicht, efficiënte en gemakkelijk te gebruiken meetarm gecombineerd met Car-O-Data®, ‘s werelds meest uitgebreide voertuigdatabase, biedt u een betaalbaar meetsysteem waarmee u meetpunten nauwkeurig en snel kunt richten.
 

KENMERKEN EN VOORDELEN

  • Op foto’s gebaseerd systeem – helpt u snel de juiste meetpunten te vinden
  • Toegang tot Car-O-Data®
  • Volledig compatibel met elk richtsysteem
  • Gebruiksvriendelijke interface met geavanceerde grafische weergaven
  • Makkelijk te leren intuïtieve workflow
  • Datasheet-wizard voor het eenvoudig doorzoeken van voertuig-datasheets
  • Volledige ondersteuning voor Windows® 7, 8 en 10

 

Uw Car-O-Liner PointX II meetsysteem kan nu worden uitgebreid met een verrijdbaar kabinet.

FLEXIBEL – Verplaats uw PointX II meetsysteem gemakkelijk door de werkplaats. Car-O-Liner PointX II kan de prestaties van uw werkplaats verbeteren door altijd bij de hand te zijn, van uw diagnoseruimte tot het reparatieruimte voor aanrijdingen. Rol hetm naar je werkbank, til het op en ga aan de slag!

GEORGANISEERD – Houd uw PointX II meetsysteem en zijn accessoires georganiseerd, zodat reparaties gemakkelijker en sneller kunnen worden uitgevoerd. Het kabinet biedt een one-stop-plek om uw PointX II II meetarm, alle accessoires, een computer, toetsenbord en scherm, evenals vele andere items op te bergen. Accessoires zijn gemakkelijk te herkennen en geven een verbeterd voorraadbeheer.

ERGONOMISCH – U hoeft niet vanaf de vloer of een ander ongeschikt oppervlak te werken. Het nieuwe kabinet plaatst uw Car-O-Liner PointX II meetsysteem en meetdelen op een handige hoogte, waardoor monteurs minder snel moe worden en sneller kunnen werken met minder fysieke belasting.