Car-O-Liner Diagnosestation

STATION VOOR ACCURATE EN SNELLE SCHADEDIAGNOSE

Een goede schade-inspectie en -diagnosewerkplek spelen een sleutelrol bij efficiënt herstelwerk bij schade. Hoe hoger de kwaliteit van de inspectie en begroting, voltooid in het diagnosestation, hoe groter de effectiviteit van de reparatiewerkplaats. De schadecalculatie en de inspectie die daar plaatsvinden zijn van cruciaal belang voor alle verdere werkzaamheden in de werkplaats. Dit station moet de juiste apparatuur bevatten om een adequate inspectie en begroting uit te voeren. Een niet goed uitgevoerd inspectie kan in de toekomst leiden tot verdere reparaties en het beïnvloedt het reparatieproces negatief door extra administratie, mogelijke toename van de doorlooptijd en verminderde effectiviteit van de werkplaats.

Car-O-Liner biedt een scala aan oplossingen voor het uitrusten van een compleet diagnosestation. Hieronder valt de CDS 35 dubbele schaarlift, het PointX II meetsysteem met online data, de opbergwagen en een WSS 2-wandmodule met opbergkast en haken voor het opbergen van eventuele andere apparatuur die nodig kan zijn. Daarnaast verzorgt de Car-O-Liner Academy trainingen in calculeren en meten.

Mis geen extra omzet!
Het Diagnosestation is ook een belangrijke verkoopruimte voor de werkplaats. Het biedt de mogelijkheid om andere schadeherstel aan te bieden dan die waarmee de klant in de eerste plaats naar uw winkel is gekomen, zoals een lakbeschadiging of een oude parkeerschade. Tijdens de controle ontstaat er een unieke kans op extra verkopen, aangezien de monteur samen met de klant het hele voertuig bekijkt. Een professioneel ingericht diagnosestation is dus een klantenomgeving die u helpt om de klant te overtuigen dat hij de juiste keuze heeft gemaakt bij het kiezen van zijn werkplaats.

Inhoud diagnosestation:

  • Vision2 PoinsX meetsysteem, meten met online data. Inclusief cabinet
  • CDS35 schaarlift
  • WSS Wall module met hakenset voor gereedschap
  • WSS Wall module cabinet
  • WSS Wall module PointX haakset
  • Training schadecalculatie
  • Training Vision2 PointX meetsysteem

 

Meer informatie PointX Neem contact met ons op