Celette Griffon 2800 Evo richtbank

In goede staat verkerende Celette Griffon 2800 Evo richtbank 380V voorzien van dorpelklemmen + oprijplaten, opritten en afrijbeveiliging. Compleet met Sevenne trekunits SVN05.151 en de originele documentatie. Voor het gebruik van de merk- en typemallen zijn er de traversen (5), MZ-torens (22) op trolley.
De Griffon is een oprijbank met een 2800 kg hefsysteem d.m.v. een verrolbare heftafel. Het demonteren van de verankeringsklemmen en lasnaadklemarmen is niet nodig tijdens het positioneren van het voertuig. Het interne hefsysteem wordt bediend door middel van een afstandsbediening, alleen een deel van de dekplaat van de startbaan (licht maar solide; gemaakt van composiet) hoeft te worden verwijderd als het reparatieproces dit vereist. Extra zware trekunit met een capaciteit van 10 ton.

Prijs op aanvraag, bel Peter Kostelijk op +31 6 29444089

  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP