Bentley Motors homologatie voor CAR-O-LINER meet-richtsysteem

Car-O-Liner is er trots op marktleider te zijn op het gebied van OEM-certificeringen en goedkeuringen voor schadereparaties. Het meest recente hoogtepunt is de goedkeuring van het compleet systeem voor de reparatie van aanrijdingen in Bentley-werkplaatsen. Een bevestiging van het feit dat Car-O-Liner-producten een totale reparatieoplossing bieden met het hoogste niveau van nauwkeurigheid en efficiëntie om voertuigen terug te brengen naar hun toestand van voor het ongeval. Professionele, nauwkeurige en efficiënte reparaties vormen de hoeksteen van de Bentley-werkplaatsen. Car-O-Liner heeft de perfecte oplossingen om te voldoen aan de reparatievereisten van Bentley: het BenchRack 5500 uitlijnsysteem.

Ook zware hybride en elektrische voertuigen
Het BenchRack 5500-systeem is ontworpen om 4,2 ton te dragen en op te tillen. Technici kunnen daarmee elk voertuig met aanrijdingschade dat de werkplaats binnenkomt repareren. Inclusief de nieuwe, zwaardere hybride en elektrische voertuigen. De lengte van 5500 mm voldoet ruimschoots aan de vereisten voor het veilig repareren van voertuigen uit de Bentley-reeks. Het onovertroffen BenchRack systeem combineert oprijgemak met een hydraulische lift en verwijderbare oprijplaten. De kantelfunctie maakt het laden gemakkelijker wanneer de rijhoogte beperkt is. De krachtige 10-tons uitlijninrichting trekt vanuit vrijwel elke hoek 360º rond het voertuig, waardoor het een van de meest veelzijdige reparatiebanken op de markt is en een toekomstbestendige
investering.

Optimale verankering
Verankeren en vasthouden wordt optimaal geregeld door het universele EVO systeem.
Dit driedelige systeem heeft weinig componenten maar eindeloze mogelijkheden. Elk onderdeel kan met de anderen worden geassembleerd in een groot aantal configuraties en met een klemkracht die de trekkracht ver overtreft. Het is niet nodig om de EVO-fixatie opnieuw te kalibreren als het eenmaal is geconfigureerd in combinatie met Car-O-Tronic Vision2 X3. Hierdoor kan EVO™ zichzelf kalibreren bij elke uitgevoerde meting, één keer kopen en keer op keer gebruiken.

Snelle resultaten en uiterst nauwkeurige metingen
Om maximaal voordeel uit de EVO-systemen te halen moeten ze worden geïntegreerd met het Car-O-Tronic Vision2 X3-meetsysteem.
Alleen zo krijgt men allerbeste oplossing die snelle resultaten en uiterst nauwkeurige metingen biedt: van diagnose en reparatie tot eindcontrole en documentatie en voor alle onder- en boven meetpunten. De met een sensor uitgeruste meetslede levert drie keer per seconde real-time gegevens aan de geavanceerde en gebruiksvriendelijke Vision3 X3-software. De technologisch geavanceerde Vision2 X3-software biedt 3D-animatievideo’s waarin de juiste montage van het EVO-fixatiesysteem wordt uitgelegd.

  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP