GOODMEN Equipment aanwezig op Wheels Mariënwaerdt

GOODMEN Equipment zal op Wheels Mariënwaerdt op 13, 14 en 15 september haar unieke leveringsprogramma tonen en de Stringo voertuigmover demonsteren. U bent daarbij van harte welkom!

Wheels Mariënwaerdt is een belevenis voor de hele familie. Naast alle autopracht is er van alles te zien en te beleven op het majestueuze landgoed Mariënwaerdt nabij Beesd.

Binnen het thema “Where history meets the future” is een bijzonder uitgebreid programma samengesteld met parels uit het verleden, het design van het heden en de visie op de toekomst:
● International Concours d’Elegance Mariënwaerdt
● Automotive Excellence
● Supercar Paddock
● Car Catwalk
● Automotive Innovation Paddock
● Offroad Experience
● Classic Car & Youngtimer Sales Paddock
● Club Concours, Parking & Paddock
● Pre-War Sprint
● Summer Fair, Automotive Art & Book Market
● Foodcourts & Entertainment
● Race & Rally Paddock
● Classic Car Parking

Een van de hoogtepunten van Wheels Mariënwaerdt zal opnieuw het internationale Concours d’Elegance zijn. Op het prestigieuze Concours d’Elegance schitteren de oldtimers uit klassieker collecties uit binnen- en buitenland, opgesteld op het eeuwenoude landgoed Mariënwaerdt. Een gerenommeerde internationale jury zal de auto’s beoordelen.

Mariënwaerdt is een prachtig landgoed van 1000 hectare in de Betuwe gelegen aan de Linge nabij Beesd. Het landgoed is sinds 1734 in bezit van de familie Van Verschuer. Mariënwaerdt ligt centraal in Nederland en is makkelijk te bereiken via de A2. De locatie ligt 40 minuten van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en 20 minuten van Utrecht en Den Bosch. Het landgoed biedt uitgebreide  parkeerruimte voor klassiekers en moderne auto’s op loopafstand van de hoofdentree.

Bestel hier uw kaarten!

  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP