HANNAY reels naar GOODMEN equipment

Met trots kunnen we u melden dat de grootste en leidende haspelproducent van de wereld het vertrouwen heeft gesteld in GOODMEN equipement B.V. om de exclusieve verkoop rechten voor de Benelux toe te kennen.

Haspels zijn overal te vinden en HANNAY reels maakt ze voor iedere specifieke markt. Hierin onderscheiden we de doelgroepen offshore, brandstoftoevoer, hulpverlening, industrie, landbouw, luchtvaart, maritiem, overheid/defensie, transport & voedselindustrie.

Goodmen Equipment B.V. is een nieuwe naam in de automotive & industriële markt, maar ook weer niet. De specialisten uit Swifterbant hebben het grootste deel van de automotive activiteiten van Nederman Nederland overgenomen, nadat deze besloot zich op industriële activiteiten te focussen.

De uitbreiding met de producten van HANNAY reels ondersteund de strategie “the obvious choice” , de logische keuze te zijn in equipment voor uw werkplek. Het verstrekt de basis van de aanwezige sterke merken JOSAM, CAR-O-LINER, Blackhawk, Blowterm, Rehobot, Nenab & Scheibner m-tec.

meer informatie
  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP