demonstratie uitlijnen ATC Limburg

Op 8 februari heeft Goodmen Equipment b.v. voor de ATC vereniging Limburg een lezing gegeven over het uitlijnen van trucks en trailers. Er werd een demonstratie van de JOSAM i-track en JOSAM Camaligner uitlijnsystemen gegeven in de werkplaats. Ook werd getoond hoe met behulp van een JOSAM JH1000 inductiewarmer eenvoudig een opleggeras gericht kan worden.

Het was een interessante avond en de 80 aanwezigen waren enthousiast over de mogelijkheden die de JOSAM uitlijnsystemen bieden.

De lezing werd gegeven tussen de indrukwekkende privécollectie DAF personenauto’s van dhr. Maurice Oostwegel. De demonstraties werden gegeven in de prachtig geoutilleerde werkplaats van Parkstad Trailer Service in Heerlen.

Dank aan alle aanwezigen, aan vereniging ATC voor de organisatie en aan de heer Oosterwegel voor het ter beschikking stellen van de zaal en werkplaats!

  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP