Remco Luchtemeijer (Schadenet Van den Brug Heerenveen):

Van den Brug in Heerenveen was de eerste Liftwerk klant in Nederland. Remco Luchtmeijer: ‘Wij doen weliswaar heel veel VW en Audi maar hebben ook erkenning voor onderhoud aan complexe elektrische systemen van andere fabrikanten. GOODMEN was al onze leverancier van onze bruggen waarvan we er nog steeds een aantal in gebruik hebben. Daar zijn wij op zich heel tevreden mee maar als die t.z.t. aan vervanging toe zijn dan kiezen we weer voor nieuwe Liftwerk bruggen.

Schadehersteller Johan mengt zich ook in het gesprek: ‘Het is echt heel fijn werken met onze nieuwe Liftwerk brug. Hij is lucht aangedreven met perslucht, zeer eenvoudig in
gebruik en ideaal voor grote auto’s. De brug is wat langer en breder maar het plaatwerk is vanaf alle kanten toch heel goed bereikbaar.

Lees hier het hele artikel in Marktaanbod Autobranche

  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP