Nieuw: Car-O-Liner diagnosestation

GOODMEN Equipment B.V. introduceert het Car-O-Liner Diagnosestation

Een goede schade-inspectie en -diagnosewerkplek spelen een sleutelrol bij efficiënt herstelwerk bij schade. Hoe hoger de kwaliteit van de inspectie en begroting, voltooid in het diagnosestation, hoe groter de effectiviteit van de reparatiewerkplaats. De schadecalculatie en de inspectie die daar plaatsvinden zijn van cruciaal belang voor alle verdere werkzaamheden in de werkplaats. Dit station moet de juiste apparatuur bevatten om een adequate inspectie en begroting uit te voeren. Een niet goed uitgevoerd inspectie kan in de toekomst leiden tot verdere reparaties en het beïnvloedt het reparatieproces negatief door extra administratie, mogelijke toename van de doorlooptijd en verminderde effectiviteit van de werkplaats.

Car-O-Liner biedt een scala aan oplossingen voor het uitrusten van een compleet diagnosestation. Hieronder valt de CDS 35 dubbele schaarlift, het PointX II meetsysteem met online data, de opbergwagen en een WSS 2-wandmodule met opbergkast en haken voor het opbergen van eventuele andere apparatuur die nodig kan zijn. Daarnaast verzorgt de Car-O-Liner Academy trainingen in calculeren en meten.

meer informatie

 

  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP