Nieuw: kabinet voor Car-O-Liner PointX

GOODMEN Equipment B.V. introduceert een nieuw verrijd baarkabinet voor uw Car-O-Liner PointX meetsysteem

FLEXIBEL - GEORGANISEERD - ERGONOMISCH

FLEXIBEL - Verplaats uw PointX II meetsysteem gemakkelijk door de werkplaats. Car-O-Liner PointX II kan de prestaties van uw werkplaats verbeteren door altijd bij de hand te zijn, van uw diagnoseruimte tot het reparatieruimte voor aanrijdingen. Rol hetm naar je werkbank, til het op en ga aan de slag!

GEORGANISEERD - Houd uw PointX II meetsysteem en zijn accessoires georganiseerd, zodat reparaties gemakkelijker en sneller kunnen worden uitgevoerd. Het kabinet biedt een one-stop-plek om uw PointX II II meetarm, alle accessoires, een computer, toetsenbord en scherm, evenals vele andere items op te bergen. Accessoires zijn gemakkelijk te herkennen en geven een verbeterd voorraadbeheer.

ERGONOMISCH - U hoeft niet vanaf de vloer of een ander ongeschikt oppervlak te werken. Het nieuwe kabinet plaatst uw Car-O-Liner PointX II meetsysteem en meetdelen op een handige hoogte, waardoor monteurs minder snel moe worden en sneller kunnen werken met minder fysieke belasting.

meer informatie
  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP