Scheibner m-tec naar GOODMEN equipement

Scheibner m-tec GmbH is de leidende leverancier voor meetsystemen in de gemotoriseerde tweewielersector. Scheibner beschikt over een digitaal systeem waarmee een frame gemeten en kan worden vastgesteld of deze voldoet aan de fabriek specificaties.

Scheibner M-Tec GmbH creëert de norm, bijvoorbeeld in de vorm van het Scheibner-chassiscertificaat, en biedt een uitrusting voor experts en werkplaatsen om de bijbehorende taken uit te voeren.
Hun Mega-max systeem, speciaal ontwikkeld voor motorfietsen, wordt onder meer gebruikt door BMW en Yamaha. Met de Mega-max is de meting extreem nauwkeurig en ongeëvenaard snel . Onder werkplaatsomstandigheden duurt een voertuig specifieke meting ongeveer 15 minuten.

Goodmen Equipment B.V. is een nieuwe naam in de automotive, maar ook weer niet. De specialisten uit Swifterbant hebben het grootste deel van de automotive activiteiten van Nederman Nederland overgenomen, nadat deze besloot zich op industriële activiteiten te focussen. De uitbreiding met de producten van Scheibner m-tec GmbH ondersteund de strategie “the obvious choice” , de logische keuze te zijn in schadeherstel. Het verstrekt de basis van de aanwezige sterke merken JOSAM, CAR-O-LINER, Blackhawk, Blowterm, Rehobot, Nenab,

meer informatie
  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP