VW homologatie voor nieuwe Car-O-Liner puntlasmachine

GOODMEN Equipment B.V. is verheugd aan te kondigen dat de Car-O-Liner CTR® 9 puntlasmachine een wereldwijde Volkswagen-goedkeuring heeft gekregen.

"Volkswagen erkent dat de hoogwaardige CTR9-lasser voldoet aan hun eisen voor hoogwaardige reparaties van hun moderne, technologisch geavanceerde voertuigen", zegt Jonny Jangdin, productmanager bij Car-O-Liner.

Wat is er zo speciaal aan de VAS 6755A?

Om deze goedkeuring te verkrijgen, heeft de Car-O-Liner CTR® 9- puntlasmachine een reeks speciale lastests ondergaan die zijn uitgevoerd door een onafhankelijk extern lasinstituut om ervoor te zorgen dat de puntlasmachine voldoet aan de hoge lasvereisten van Volkswagen. Bovendien werd vastgesteld dat voor Volkswagen de volautomatische puntlasmachine VAS 6755A wordt geleverd met de speciale Volkswagen 16A laskap, Volkswagen-specifieke software en de nieuwe Shelf and Clip Kit en Stofhoes - allemaal als standaarduitrusting.

meer informatie
  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP