OOSTERINK kiest voor GOODMAN

Oosterink Banden in Doetinchem is een vooruitstrevend bandenbedrijf alwaar DUURZAAMHEID een drijfveer geworden is voor de toekomst.

In 2019 werd een gloednieuw pand betrokken waar gebruik gemaakt wordt van duurzame energiebronnen, zoals energie uit de bodem met een gesloten bronsysteem. Dit systeem slaat de warmte van de zomer op in de bodem om het pand te verwarmen in de winter. De kou van de wintermaanden wordt gebruikt om te koelen in de zomer. Op het dak liggen 150 zonnepanelen waarmee duurzame energie opgewekt wordt. Kortom “0 op de meter”.

Naast de overbekende Bandenservice heeft Oosterink zich gespecialiseerd in het “renoveren” van velgen voor personenwagens en bedrijfsbussen. Beschadigde Diamantgeslepen velgen kunnen op een computergestuurde (CNC) draaibank worden afgedraais waarna ze er weer als nieuw uitzien. Voor het opnieuw rondmaken van gebudste alu velgen is een speciale richtbank in bedrijf en een toegeweide groep monteurs zorgt ervoor dat de werkzaamheden naar wens verlopen.

Voor het warm maken van te richten velgen én het losmaken van vastzittende wielbouten of spoorstangen (bij uitlijnwerkzaamheden) is zeer recent een Goodman Inductie heather aangeschaft. Geen gedoe meer met gasflessen en hannessen met een brander. Scheelt veel geld op jaarbasis en levert veel minder brandgevaar op. Niet onbelangrijk, bij het werken met een inductiewarmer verandert de structuur van het te
bewerken materiaal niet en behoud dus zijn oorspronkelijke sterkte. Geheel in lijn dus met de instelling van Oosterink Banden te Doetinchem.

A: Havenstraat 13, 7005 AG Doetinchem
T: +31(0)314 343411
E: info@oosterinkbanden.nl

  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP