PTC Willems kiest opnieuw voor JOSAM i-track II

Marcel Willems, directeur van Profile Car & Tyre Service Amsterdam Willems, heeft opnieuw gekozen voor het Josam i-track II uitlijnsysteem.

Truck Uitlijnen
Het bandenservicebedrijf in het Amsterdamse havengebied heeft ‘Truck Uitlijnen’ tot belangrijk “profit centre” gemaakt binnen zijn onderneming. Profile Car & Tyre Service Amsterdam Willems was al bekend met de voordelen van de Josam i-track methode als gebruiker van het eerste uur en heeft nu gekozen voor de tweede generatie, i-track II. Het systeem kenmerkt zich door zijn vaste opstelling met de referentieschalen op de werkplek, vrij van het voertuig. De tweede generatie van de JOSAM i-track voegt daar magneetwielklemmen, kleine meetkoppen en grafische software aan toe.

Snelst
De Josam i-track is het snelste systeem uit de Josam range: “Het meet een 6×2 truck in minder dan 4 minuten en is uitermate geschikt voor hoog volume diagnose metingen.
Transportondernemers die aandacht besteden aan de wielgeometrie van het wagenpark besparen aantoonbaar op kosten van banden en brandstof, ofwel op verspreiding van fijnstof en uitstoot van CO2.”

  • De mobiliteitsbranche is in transitie, GOODMEN Equipment B.V. levert hiervoor duurzame producten. Onze focus ligt op twee niche markten, schadeherstel en uitlijnen bedrijfswagens. Op deze disciplines bieden we praktisch georiënteerde trainingen.

    NEEM CONTACT MET ONS OP